Soalan sy

Assalamualaikum mommy .. hai mommy normal ke 40weeks tk bersalin lagi . Org kata kalau baby first atau baby girl normal bila bersalin lambat dari due.. due sy sapatut nya hari ni 18/12 terakhir chekup 16/12dokter tkde kata apa pun dia hanya bagi extra hari dari tgl jangkaan .. sepulang dari chekup hingga hari ni perut sy sering mengeras dengan hitungan 1 jam sekali.. adakah ini salah satu tanda² nk bersalin?? #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

ya. Sy sendiri tanda bersalin sakit perut mcm memulas. tp kejap je Dan tak sakit sgt. bila Sy monitor, sakit tu dtg sejam sekali. then Sy terus pegi hosp. warded tak lama lepas tu Selamat bersalin. t care sis ♥️

2y trước

Alhamdulillah sis .. terima kasih sy dah pun selamat bersalin tgh hari td Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar dpt rezeki baby girl bersalin normal tanpa koyak tanpa jahit☺️