BP tinggi & gbs +

Assalamualaikum mommies, Skrg Sy 36w 6d Kena bersalin 38w sebab BP tinggi dan gbs + 28/12 ni dah kena serah diri. Ada tak cara bagi bukaan ada waktu 38w tu? TQ mommies

2 Các câu trả lời

saya pun kena bersalin 38w sis.. sebab mslah bp jga.. tp msuk wad 3/1/23.. semoga kita kuat dan d permudahkan sis.. semoga baby pun bantu untuk kluar dengan cpat n baik..Aammiinnnn Ya Allah

bukak je youtube n buat exercise yg mudahkan bersalin tiap hari. baca zikir surah yunus. pujuk baby ckp dgn dia stiap hari mntk kluar awal masa mggu 37 tu. selebihnya serah pd Allah.