Ruam

Assalamualaikum mommies.. Ubat/cream apa bagus untuk ruam baby macam ni? Cream yang pakai sebelum ni baik kejap lepas tu jadi balik. Makin banyak naik nampaknya. Kesian baby.

Ruam
37 Các câu trả lời

Sapu vick je..pg sapu ptg dah hilang merah2 tu..jgn sapu byk2 plk..sapu sikit2 je..

Baby saya guna lotion Aveeno Baby Dermexa alhamdulillah ruam ruam semua hilang

Cuba sis sapu bedak sejuk yg pure xde campuran tepek2 je kalau ank sy elok..

Sama mcm bby saya. Mak mertua letak tepung ubi..sapu dkt tmpt ruam 😂

Cuba mintak dengan klinik dan jgn lupa sapu lotion at least 3kali sehari

kadang air tangki kita tak bersih jgk boleh jdi kulit baby jdi mcm ni..

Hi sis, boleh cuba aloe gelly n propolis creme dari forever living

krim sapu nipis2 kan, sb klu sapu byk2 akn buat panas lg truk ruam

Pakai bedak agnesia mungkin dapat hilang kn gatal2 tu

anak sy jdi mcm nie jgk sis.. cuba sapu vaselline..