Sakit Pinggang

Assalamualaikum mommies.. Sye dah 37w. Sekarang dah kerap sgt rasa sakit pinggang dan mcm senggugut ringan. Mommies ada cadangan utk kurang kan rasa sakit pinggang ni tak? Saya kerja di ofis. Asyik duduk. Itu salah satu faktor sakit pinggang ke? ?

1 Trả lời

Mmng normal sakit pinggang..Sb kndungan kte yg mkin kte tmpung n mmbesar..sye fully hw pon sakit pinggang jga..Akn hilang lpas bersalin..Klu sakit mcm sngugut tu tkt tnda2 nk bersalin jga..Sb dh ckup bulan kn sis..Kne berjaga2 klu ade mngeras kerap berlaku

5y trước

yup cntrction msa tu kt bwah perut rse..Krap dan mmng xade tnda trus kt bwah kuar ape2...Hnya cntrction kerap..Tu igt sakit biasa..Cek kt hspital dh 7cm..Hehehe