Tarikh buka buku pink

Assalamualaikum. Hi mommies, sy dh 10w3d, tapi nurse bagi tarikh buka buku 12w6d, okay ke mcm tu? Tak lewat ke? #firsttimemom

19 Các câu trả lời

Sy pun sama mcm tu. Tp sy ckp ng nurse tu, suami sy ni ada kje, nak kluar kjp2 tak boleh. Kalau harini je buat tak boleh ke? Dia kata, boleh laaaa. 😂😂 time tu dah 9w hahahhahahahahahah

tarikh tu ok lah ..12w kebawah kena buka buku pink ..klau penuh mungkin dlam 13w 14w nurse bg tarikh..tu diorg bagi tarikh jadi tak kena mrah..klau kita yg buat tarikh bru kena mrh 😂

sy pun sama sis.. hri tu sy g awal2 booking... tapi tarikh dkt clinik penuh dn sy dpt appoinmnt lmbt..dkt 13ww++ mcm tu... tpi x kena marah pun sbb x da date kan...

mmg mostly buka buku pink 12w. saya pun sama. tp kalau tiba2 bleeding ke sakit yg tak boleh tahan ke, terus je pegi emergency. takde buku pink lg pun takpe

kalau nurse yang suruh bukan salah puan dah tapi kena pantaulah ye puan jika ada berlaku apa2 komplikasi segera ke hospital ..

Tkpe kot sbb misi tu yg bg tarikh huhuu Saye tk sure Jika buat tarikh andaian suka hati sendiri Kena marah laa kot

kalau nurse yg bg tarikh okay je. xde mslh awak. ikot tempat. ada yg nurse bg bukak buku pink awal.

Klaw nurse sndir yg bgy tarikh tu xpa la tak da la kena marah, kalau dh scan okey ja

waalaikumussalam wbt.. kalau kk sendiri bg tarikh tu xda mslh apa pun..

ikut Klinik puan.kdg ade yg da suh bukak even bwh 12 weeks.