Mengandung selepas gugur

Assalamualaikum mommies sy baru lepas gugur 2 minggu lepas kandungan dekat 6 weeks Sy nak tanya pengalaman mommy kat sini brp lama mommy lekat slepas gugur ? Sy mmg teringin sgt nak ada anak doakan sy blh cpt megandung balik n dapat bby yg sihat yaa🥰 amiin

20 Các câu trả lời

doktr sy suruh 6bulan utk bg rahim sihat.. tp sy prgnt blk 1thn 2bulan, skrg dah 18week

4y trước

Smoga sis n bby sihat smpai lahir 🤲🏻

sy pernah keguguran anak pertama mase 7weeks..3 bln lepas tu terus pregnant..

4y trước

Alhamdulillah happy dngar semua jenis senang lekat 🥰

Sekali period. Lepas tu terus lekat Alhamdulillah sampai sekarang

4y trước

Baik sista thanks for ur advice 🥰

sy dulu 13/1/2019 gugur dan buln 2 tuh dah mengandung balik

4y trước

amin...

5bulan baru lekat balik. Ikut org jgk

4y trước

Betul jgak ikut atas org ada cpt n lambat.. Tq sis hope sy blh dpt bby sihat n kandungan yg kuat amiin 🤲🏻

In Sha Allah ada rezeki Puan tu nanti. 🥰

4y trước

Aamiin Ya Allah 🤲

Sy sbln trus lekat.. Now dh 12mggu

4y trước

Aminn

Sy 6 bulan lps gugur bru lekat

Terima kasihh aamin..

3 bulan