Jantina baby

Hi assalamualaikum mommies. Siapa kat sini excited nak tahu jantina baby? Saya pregnant anak ke 2. Baru masuk 15w. Hati ni kata tgh preg baby girl. Sulung dah dapat boy, yg kedua hrapnya girl pulakk. Nak scan kat luar rasa membazir. Tunggu next month checkup baru scan baby 😍 #gender

1 Trả lời

sama la kita. first boy, pregnant second ni mmg berharap sgt dapat girl. haritu detail scan, sono kata confirm girl. bila dah tau gender, baru la beli barang2 baby. siap buat kek gender reveal untuk family 🤣, excited sgt. harap2 baby tak scam mommy 🤣