Discharge at Vagina

Assalamualaikum mommies semua, saya sedang pregnant 8weeks, anak pertama..Alhamdulillah.. Tetapi Sejak pregnant setiap pagi akan ada cecair keluar..cecair tu cair warna kuning macam tu.. Normal ke ye kalau pregnant keluar cecair macm tu? Saya Doakan kepada semua Bakal mommies diberikan kesihatan Dan kemudahaan untuk melahirkan. Aminn

1 Trả lời

Wa'alaikummussalam W.B.T Saya nasihatkan pi jumpa doktor.. Xyah g KK.. G hospital terus.. bahagian emergency.. nnt depa akan refer bahagian OnG

5y trước

Takutnyaa 😖