Anggur hitam

Assalamualaikum hi mommies semua. Nak tanya. Sekarang saya pregnant 22weeks. Memang takboleh makan anggur hitam ke? Confuse. Ada yg kata boleh. Tapi kat rumah, mak mertua dgn akak ipar control pemakanan saya, dorang tak bagi makan anggur hitam. Boleh bagi pencerahan sikit tak?

2 Các câu trả lời

x pernah pula dgr x bole mkn anggur hitam.buah je tu sis.ok je.biasa durian yg x bole mkn byk.

4y trước

tulah. pelik. dorang tak bagi makan. akak ipar cakap kalau makan boleh panas dalam and boleh menyebabkan baby mati dalam kandungan. is it for real? 😭

boleh makan Sis,byk khasiat n vitamin dlm buah anggur...

4y trước

okay i will! 😘