38 minggu sembelit

Assalamualaikum mommies semua, nak tanya klau dh masuk 38 minggu, kena sembelit, boleh tak nak minum ubat cecair utk sembelit ? Perut asyik bunyi je mcm masuk angin n rasa nak membuang sbb memang makan bnyak 2/3 hari ni #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

waalaikumussalam mommy.. sama la saya rasa nk membuang tapi x keluar.. and asyik terkentut kentut sbb angin🤭 psl ubat cecair tu sy x berapa pasti la. btw awk dh ada tanda2 nk bersalin tak🥹

1y trước

alhamdulillah mudahnye perjalanan bersalin🥰 slmt berpantang awk. smoga sihat2 baby dan mommy