Berkaitan keluar darah

Assalamualaikum hi mommies . Saya nak tanya , kalau keluar darah masa preg trimester pertama normal tak ? Saya sekarang preg anak kedua . Anak pertama keguguran . Tapi masa saya kguguran anak pertama , keluar darah ikut sekali dengan sakit perut . Yg kedua ni ada keluar darah juga , tapi perut tak sakit . Saya dah jumpa doktor , dah scan . Tapi doktor kata kantung saya masih cantik , takda masalah apa apa . Nak tanya , kenapa ya macam tu ? Hari ni genap seminggu keluar darah sikit sikit . Mommies tolong respon ya , manatau ada yang berpengalaman macam saya 🙏#ingintahu #bantusharing 🥹

4 Các câu trả lời

samaa mcm saya jg, trismester pertama salu kluar darah tu pun anak kedua . jumpan dok smua masih ok , saya terus berdoa agar baby baik2 je

6mo trước

Itulah , sekarang ni berserah dengan Allah . Cuma risau sebab darah tak bhenti , masih je keluar keluar . Sis ? sekarang macam mana keadaan ?

mcm sy ada spotting 1x sbb stress..dgn alahan teruk plus handle toddler. tapi sekali tu saja la..after that xde dah

6mo trước

Saya harini genap seminggu keluar darah . Risau juga ni .

Kalau pergi klinik swasta dia akan syorkan ubat kuat rahim tambah2 pernah gugur dulu

6mo trước

betul.,mcm sy pun ada keluar drah masa baru 6week mcm tu.,2kali berturut keluar.,pi klinik swasta dia bg ubat kuat rahim.,.

mcm sye doc bgy duphaston ubat kuatkn Rahim