Papsmear 34w

Assalamualaikum mommies . Next weeks 34minggu doct nak masukkan muncung itik utk ambik sample , sbb first pregnancy ada history gbs . Segannyaa 🥲 Ada mommies yang kena jugak tak ??

2 Các câu trả lời

pernah kenaa. dulu ada kakak katil sebelah bagi tips, masa doktor nak masukkan mulut itik, tarik nafas. pastu kene layan je. huhu cuba untuk tak kemut 😂 Alhamdulillah masa tu tak sakit

2y trước

harap harap dpt buat macamtu laa , sy banyak fikir segan jee sbnarnya sbb rasanya doct lelaki yang handle utk ambik sample tu 🥹