Perut skit sperti sengugut

Assalamualaikum mommies nak tnya knpe ya perut selalu skit dkt bahagian kiri ..nak baring ke kiri perut rsa trus kram ..preggy 6 weeks#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Normal memula pregnant memg rasa mcm senggugut n krem sikit. Sekejp je sis. Sabar ya. Nt akan kurg dgn sendirinya. Kalau keluar darah spotting sikit ke byk ke atau setitik cepat pergi klinik ya sis. Untuk elak apa-apa berlaku pada baby

2y trước

owhh mcm to baik lah sis terima kasih🤗🌹

normal sis

2y trước

owh normal ker sis ...risau sya