Kantung tak cantik

Assalamualaikum mommies, ikut kiraan hari ini saya genap 6 minggu pregnant. Tapi bila scan doktor cakap kantung saya tak cantik. So doktor cakap kena bersedia untuk sebarang kemungkinan. Untuk pengetahuan mommies, bulan Mac 2021 saya pernah gugur 13 minggu. So saya gap 7 bulan untuk preggy lagi. Ada tak mommies dekat sini pernah alami kantung tak cantik? Apa yang mommies buat? Boleh share apa-apa info dengan saya? Saya pun tak letak harapan tinggi. Kalau ada rezeki ada la. Kalau sebaliknya mungkin ada rezeki lain Allah nak bagi.

Kantung tak cantik
1 Trả lời

Maaf ya. Sy tiada jawapn. Tp apa mksd doc tu kantung x cntik?

2y trước

Skrg mcm mana puan?