Tukar Susu atau stay

Assalamualaikum Mommies. Hari tu saya ada post kat group ni minta cadangan susu formula sebab anak saya sembelit. Alhamdulillah sekarang anak saya minum Dugro Fruit n Vege dan serasi dengan dia. Cuma saya nak tanya, susu tu saya perasan kalori dia rendah ja dalam 130+kcal, so kalau Mommies akan stay je susu sekarang sebab dah serasi atau cuba tukar kepada susu yang tinggi kalori ? Anak saya jenis susah naik berat badan, makan memang makan sekarang ikhtiar dengan kalori dari susu juga.

1 Trả lời

kena cri makanan yg blh buat berat anak naik..contoh mkn yg blh buat berat anak naik jika anak dh start blh bg makan ialah kentang ..buat fingerfood utk ank..msti ank hppy nk mkn