tahi cair yang berair

Assalamualaikum hi mommies, anak saya 2 month 20 days fully formula, lactogen. berak dia cair. tapi dia berak sehari sekali je and tak meragam. normal ke mommies? maaf gambar kurang menyenangkan.

tahi cair yang berair
2 Các câu trả lời

Sy pon dulu mcm ni sis masa nak masuk 2 bulan. Fully fm. Berak sehari sekali. Minum lactogen jugak. Masa cair mcm ni sy monitor seminggu sbb plan nk tukar susu. Lepas tu selang 2 3 hari tahi dia okay je normal semula. Skrg 2 bulan 2minggu, berak selang 2/3 hari pulak. Pening sy dibuatnya