Darah tinggi

Assalamualaikum, mommies. Alhamdulillah saya dah 7 weeks pregnant sekarang ni. Tadi saya pergi scan dekat klinik swasta, nurse & doctor check blood pressure 3-4 kali, darah saya naik tinggi pulak. Ada sesiapa yang boleh share macam mana nak jaga blood pressure ni? Risau pulak. Terima kasih sudi bantu. #firstmom

1 Trả lời

i had that experience too..what i can share based on my experience is u really really need to have a very good rest at night..jage ur diet..eats lost of oranges green apple n lots of green leafy veges..n lots lots of plain water..n exercises too ..

3y trước

Ahhh, i see. Thanks for the tips! I’m taking down notes, hehe. Hopefully these tips will improve my & baby’s health 😊