TRANSVERSE POSITION

Assalamualaikum.. Hi mommies. Ada xsspa yg ada pnglaman baby transverse ni? sy hr ni dah masuk 36w tp scan dua hari lepas baby dlm keadaan melintang pulak. Ada x tips supaya kepala baby cepat turun bawah? help #firsttimemom #pleasehelp #advicepls #bantusharing #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

wslm..dulu saya pun sma,ank ke 6,doc advice kerapkan bersujud..klu solat tu sujud llame,,smbil doa semoga bby kembali ke position yg elok..saya buat,dgn izin Allah

2y trước

tq sis.. inshaAllah.. sy usaha..doakan ya