CHESTY COUGH DURING PREGNANCY 🤰🎀

Assalamualaikum mommies, ada x yg pernah mengalami batuk yg teruk during preggy? Sy long term covid alami chesty cough yg teruk sampai Dr sahkan sy hidapi ASTHMA.. Dah mkn ubat batuk, on MDI, MINum air rendaman cengkih, tp still x ok.. Batuk sampai x bOle tido malam.. Ada yg bOle bantu?? #pleasehelp #firstbaby 😭😭

CHESTY COUGH DURING PREGNANCY 🤰🎀
1 Trả lời

Sy pernah kena haritu, tapi sy takde la buat test. Sy cuma makan ubat batuk utk preggy mom, minum air delima gulsan. Lama2 hilang sendiri

3y trước

Ubat batuk nama apa eh sis makan?