Prepare brg bby

Hi assalamualaikum mommies 2023 🤍 Dah start beli barang barang baby dhke ? Sy belum beli apa apa lagi sebab rumah kawasan banjir 😂

1 Trả lời

Belommm, mood shopping brg bby tak sampai lagi, mybe sbb anak second, so brg kakak dia ada yg boleh recycle balik 😂

2y trước

hehe samalah anak second . tapi yang sulung tu perempuan banyak rompers baju tidur perempuan jela tak bnyk sgt unisex , kalau dikbby lelaki kena beli lain plk la 😂