RISAU

assalamualaikum..hi momiess ☺ Sya bru test upt smlam n alhamdullilah 2 line ? Tpi klau ikut perkiraan sya..last sya datang haid tengah bulan 1 tpi knp sya x ada ap2 tanda hamil mcam orng lain pon..sya dh 7 minggu 6 hari tpi x ada rsa mual2 atau mengidam pon..normal ke?

RISAU
59 Các câu trả lời

Best la kalau pregnant takde alahan.. Takde lembik badan tau 😊 mse sye pregnant anak sulung,tkde alahan langsung.. Husband yg teruk kena alahan

Normal, seronoknya tak de alahan. Jangan di minta, sekali dah mual muntah. Nak cari selera balik susah 😂 struggle kami yang ada alahan

Adik oi..akak alhamdulilah anak 1 n anak 2 x Ada masalah..lain org lain adik..ramai org minta jauhkan perkara mcm Ni...Tak larat..

Sy awal2 takde alahan. Hujung2 dekat masuk trimester dua barulah ada muntah and sakit kepala sikit2.. tak teruk sgt alahan.

Atas org jgok sis. Ade org belum tau pregnant, takdok alahan. Bile dh tau tang tu jgok mai pusing² mual². 😂😂😂

Alhamdulillah takde alahan. Macam saya masa pregnant anak pertama tahun lepas, 2019. Apa2 pun, tahniah ye 👏🏻👏🏻

Laki yg mengidam n morning sickness tu klu awak tada alaminya.kdg mcm tak pcya tp ada kbnrnnya mcm sy preg ank ke5

Saya anak pertama hingga ke 4 ok x de alahan..masuk yg ke 5 ni..allah je tahu..first time rasa alahan tu..

Baguslah sis kalau xd mual2 , sy nii sampai mSuk air mabuk teruk .. Kalao bole xnak lh mabuk2

yass normal jee dear. sy sampaii sekarang takde alahan. alhamdulillah ☺️☺️☺️