placenta previa type 1

assalamualaikum momies..ade momies yg bepengalaman tak..dr diagnose placenta previa type 1 time scan baby 28minggu n dr refer pakar o&g utk pantaun..kene admit ke?

1 Trả lời

sy pp type 4, tak admit pun. tp kebykkan patient pp kena admit. mungkin ikut tempat kot

2y trước

magically sy dh pp type 1 dlm masa 2 minggu, bby pun kepala dh turun. Jadi doktor ckp maybe dah boleh beranak normal. Tak sakit pun pp type 4, normal je