Mood menangis setiap masa

Assalamualaikum momies semua nak tanya trimester kedua ni memang normal ke mood asyik sedih menangis tanpa sebab kekadang tgok cerita video pun boleh jadi punca air mata meleleh sampai suami nak GI keje pun menangis .. macam mana nak kawal eh #bantusharing

4 Các câu trả lời

Sya pun masuk 2nd trimester ni sangat emosi.. order makanan lmbt smpai pun boleh meleleh air mata, husband busy sikit pun rasa sedih sebab rasa mcm tak bagi attention 😅 padahal sblum ni ok je

12mo trước

kan risau juga kalau emosi TGH xstabil MCM ni ganggu baby

sama mcm sy.. smpaikan suami panggil sy cengeng dh.. suami balik lmbt sikit sy ngis lg, suami paksa sy mkn pun sy ngis 😫

12mo trước

suami sy minggu ni kena outstation juga, tp sy minta dia cancel.. sy btl2 xboleh bg dia pegi jauh 😭

wsalam, time preg. ni emosi kita lain sikit , saya pun dulu mcm awak, tengok cita happy pun, auto nges juga sbb terharu.

12mo trước

tuh la nak kena kuatkan semangat ni xboleh nak melayan selalu 🤭

Be strong mummy jgn layan sgt emosi tu.

12mo trước

cuba try xna layan ehh makin tersedu² ye sampai suami pun xthu nak pujuk macam mana lagi.. ni xtahu LA minggu depan macam mana nak hadap suami kena GI luar negara atas urusan kerja terus lembik hati ni