Cucuk depo

Assalamualaikum, mintak maaf nak bertanya ibu2 sekalian, ada ka yg macam saya, lepas cucuk depo bulan 11 tahun 2023 lepas tu bulan 12 saya period sekarang dekat 30 hari dah, memang period berpanjangan ka ? Sbb saya first time cucuk, dan apa cara selesaikan masalah period panjang ni adakah perlu stop depo ? Atau normal dan teruskan saja ? #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

wslm kalau dh keluar darah brpnjangan ni mmg xssuai dgn tubuh. sy pon lg lame dri sis. kalau sis nk cpt darah stop, g swasta je bgtau msalah sis. nti die akan bg ubat stop darah. so lepas ni sis kena tukar prncang la