bersalin ceaser

assalamualaikum mamy , ad tak sini bby dia songsang and trpksa ceaser tapi tiba2 boleh bersalim normal? hmmm saya takut bby sy songsang scan semalam baru 36 week nty kena rujuk doc pakar .. moga2 xdde apa #seriusnanya #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

ada. my cousin mcm tu. Dr bagitau baby dia sonsang. dia sujud lama2 then next TCA baby dia dah berada di jalan yg benar. try la. Kalau ikut tips Dr, sujud 10min setiap Kali lepas solat fardhu sambil2 doa