Bf

Assalamualaikum, Macam mana nak terus kan bf dengan bby..? Bby dah selesa dengan susu fm.. usia bby berusia 2 bulan.. before ni bagi susu fm sbb susu bdn kurang.. niat di hati nak menyusukan bf dengan bby ...

2 Các câu trả lời

Kene campur...time baby btol2 lapar,bagi dia susu badan..mindset nak fully bf,insyaallah baby minum....

4y trước

Sy buat mcm y sis inform tu.. tp dia meraung macam kena dera.. sy terus gelabah.. bila tgk bby rasa kesian sgt 😢... mmg nak fully bf dengan bby...

Kena campur jgk tu...biasanya bg anak betul2 lapar klu nk bg susu bf...time lapar komfem minum...hihi

4y trước

Alright.. tqvm sis