AFRAID TO SEE THE DOCTOR BECAUSE THIS IS OUR WAIT

Assalamualaikum.. maaf sy mau tanya,, Hari ini hari 8minggu.. tapi tiba² ad darah keluar cair seperti ini.. apakah yg perlu sy lakukan?? Tapi sy takut p jumpa doc kerana sy takut baby dlm ini gugur.. bukannya ap.. ank sy yg sulung da besar 10tahun.. hari² dia brckap dlm prut sy na adik.. tiba² rini keluar darah cair sprti ini.. sy gak tau mau buat ap.. itu sy luahkan disini.. (maaf sy lap pakai tisu kerana tadi husband suruh sbab mau lihat)#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

AFRAID TO SEE THE DOCTOR BECAUSE THIS IS OUR WAIT
27 Các câu trả lời

Jumpa doktor untuk scan dan dapatkan ubat. Biasanya lebih bahaya kalau darah merah terang dan ada ketulan. Dari gambar sis, nampak pink atau brown sikit. Kalau dah jumpa doktor, tak henti lagi, kena bed rest ya.

2y trước

ohhh.. kena bed rest ya?? sy ta bole rest sbab tgah kemas² brg² pindah.. maybe 🤔 ni kot.. sbab brg² pindah byk.. ohhh.. mcm tu baru berhenti.. thanks sis bagitahu..