pregnant ke subur

assalamualaikum . maaf nak tnya normal ke opk positif sampai 6 hari ? sbb upt mcm taknaik lagi . kena tengok betul2 baru nampak line . tu pun samar betol

8 Các câu trả lời

pengalaman saya, masa tu saja bt opk. 4hari berturut-turut sy buat semua result line mendatar je x makin pekat x makin cair. minggu depannya pon sama, lepas tu try bt upt guna urine yg sama, result upt +ve walaupun samar². Lepas 2 hari cek lagi, line upt makin pekat..

1mo trước

paham . terima kasih . doakan saya cycle ni 🥰

awak sama macam saya, opk positif tapi upt 1 line je. irregular period. cycle kalini dah 62 hari, xpernah se lama ini.

4t trước

lama jugak tu . saya dah hampir 2 minggu upt taknaik2 lagi

opk sis btol2 positif ke? risau salah baca.. kne dua2 line sme terg / line T lg terg dr C bru consider positif..

1mo trước

mcm ni sis

sis dah lewat period ke ? boleh test upt lg nanti . kalau samar tu mungkin ada chance baik

1mo trước

takpasti sbb period irregular

saya pun haritu opk naik double line dlm 3 hari, kemudian dah naik upt samar gila🥰

1mo trước

wah alhamdulillah . doakan saya 🫶🏻

saya test opk masa 3/7 macam ni juga, lepas tu test upt naik 2 Line terang

1mo trước

berapa lama sis ?

Cuba share gambar opk sis, kalau positif, line kena sama2 terang ye

1mo trước

yg ni sis

period regular?

1mo trước

period irregular sis