Upt +ve tapi turun darah macam period

Assalamualaikum hi maaf nak bertanya dekat dalam ni ada tak berlaku macam sya kena? Ikut kiraan app sya sepatut dah masuk 5 minggu 4 hari dan dr dah buat scan masih belum nampak apa lagi cuma nampak dinding rahim tebal..adakah ancaman keguguran atau kandungan luar rahim . Hati risau je ni 🥺🥺🥺 sekarang ni cuma tunggu keputusan darah

Upt +ve tapi turun darah macam period
1 Trả lời

Dua2 ada kemungkinan. Nak lagi clear boleh buat blood test beta-hcg. Boleh tengok progress hcg.

2y trước

sudah n doc kate hormon hcg sya makin lama makin menurun dan doc kate kemungkinan biochemical pregnancy , ink disbbkan implantasi berlaku namun embrio gagal berkembang dan keguguran terjadi seawal 3-4 minggu