tentang uri

Assalamualaikum.. maaf lari dari topik.. sy sekarang tngah mengandung.. dan usia kandungan sekarang 38w2d.. sy risau mcm mana cara nak uruskan uri sy ye.. sekarang suami sy d penjarakan..sy pulak jauh dr keluarga.. keluarga sebelah suami pulak bukan islam..mcm mn cara sy nak tanam uri tu nanti..risau laa..harap takda sapa yg kecam soalan sy ni..sy perlukan pandangan & pendapat dr kwn2 yg tahu..anak2 yg sebelum ni semua suami yg uruskan.. #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab

5 Các câu trả lời

Sis.. boleh try cari set pengurusan tanam uri di shopee. Senang guna & ada cara2 nya. Boleh minta tlg family member/ kenalan/ jiran/ last option boleh try tanya nurse di hospital utk tanamkan

2mo trước

boleh ka minta tolong nurse sis..

walaikumsalam cuci bersih Guna garam+limau Lepas Tu tanam jangan Dalam sngt tutup Dan letakkn lampu selama7hari..

3mo trước

Kenapa kena letak lampu? Tak pernah dengor

waalaikumussalam. mintak kenalan yang dh berkahwin terdekat tolong cuci dan tanamkan.

Try tnye tukang urut.. Ade tukang urut die siap basoh kn uri skali..

try tny pihak hospital