Turun darah

Assalamualaikum maaf kalau perkongsian gambar ni sedikit kotor..mohon pencerahan yaa.. Sejak 5W keluar mcm ni, p klinik doktor kata oke aje.. janin pun duduk comel selama 3 hari macam tuu.. Lepas tu, waktu 7W turun lagi selama seminggu..p klinik lain, kebetulan ada doktor pakar mlm tu..dia bg ubat kuat rahim..kedudukan janin pun oke.. Sekarang dah 9W, ada lagi turun darah macam ni..xbanyak pun, kalau lap dgn tisu baru melekat darah tu.. So, nak tanya kat sini ada sesiapa pengalaman macam saya? Boleh share pengalaman..? Risau sebenarnya ni sebab selalu turun darah, bila p klinik oke aje.. #firstmom #firstbaby #turundarah #darahspot #pleasehelp #bantusharing

Turun darah
2 Các câu trả lời

Saya alami yg sama, kuantiti sama mcm puan tp 3 kali tukar pantyliner,fresh blood. Pegi hospital doc kata baby okay je, dia bg ubat kuatkan rahim. Tp ni dah hari ke 4 masih keluar darah lagi. Ikutkan ubat tu dia suruh ambik sampai darah berenti, patut ke saya pegi hospital balik untk ambik ubat lg ? Ke normal je macam ni ?

2y trước

Saya dah pegi balik hospital. Rupanya ada polyps kat cervix saya, sbb tu berdarah. Dia bagi appointment lain untk tgk result sample polyps tu. Baby okay je, tp keputihan makin teruk skrg