Baby twins

Assalamualaikum korg, nak tanya ni saya 26week.. time first scan nampak ad satu kantung je..pastu ritu pon da scan gender x de plk doktor ckp bby twin.. tapi sekarang bila bby gerak..dua² belah perut rasa.. memang macam tu ke bby kembar?? Sbb husband pon ad kembar jugakk..

7 Các câu trả lời

doc mmg bagitau kembar ke sis? kalau nak kepastian boleh buat detail scan kot.

2y trước

sbb saya skrg 27w+ mmg kadang rasa baby gerak tu kiri kanan perut serentak pun ada. rasanya kalau kembar awal2 mmg nampak ada dua janin dah. sis try buat detail scan la 26w ni biasa klinik terima lg.