Keluar koko kental 9 week

Assalamualaikum kawan2..saya sepatutnya 9week hari ni. Masa 6 week saya scan tp doc kata xnampak baby may be early pregnancy. Jd minta tunggu another couple of weeks. So saya decide nak scan balik 20 mac ni biar cukup 11week. Tp today 9week ada keluar koko kental bertali masa saya buang air kecil. Adakah ianya normal? Apa perlu saya buat?

1 Trả lời

better puan pergi dptkn rwtn kadar segera..sbb kdg2 ia tnda awl utk alami keguguran