37 weeks ++

assalamualaikum.. kalau tiba2 cecair jernih, tak berbau keluar (cuma lekat di cawat seluar dlm sahaja) tak meleleh atau smpai ke bahagian punggung. normal ke? dlm seminggu ni selalu keluar mcm tu. x ada rasa sakit perut / contraction. baby gerak aktif. perlu ke sy ke hospital terus atau monitor dulu sampai turun tanda seterusnya?

1 Trả lời

Monitor dulu je sis selagi x sakit. Kekadang jalan br bkk 1cm mcm tu dr suruh balik dulu. Melainkan air ketumban da pecah br dr akan warded.

4y trước

alhamdulillah dh selamat bersalin 27/9 lepas 🥰