Penat 1st trimester

assalamualaikum kalau 1st trimester ni la memang challenging dengan mengantuknya laparnya lagi. tapi lately ni saya selalu mengantuk dan tido awal lepas balik kerja. kadang memang tak makan sebab mengantuk sangat. dah pukul 4 5 pagi baru terbangun untuk makan. saya memang tak rasa apa tapi kesian pulak dekat baby lama sangat tak dapat makan btw baby baru 11 weeks. #firstmom #bantujawab #SeriusTanya

1 Trả lời

saya pun 11weeks tp klau lmbt mkn gastrik dtg..lmbt baik pula tu..

3t trước

adeh yeke risau pulak. baru seminggu lepas start rasa penat apa semua, tido lebih 8 jam pon penat jugak