Skincare 🤍

Assalamualaikum ibu2,sy nk tnya skincare ape yg boleh pakai waktu pregnant ni.. kulit muka sy teramat la kusam😂,sedih bebenor sy nengoknye#firstmom ..tlg bntu sy ibu2❤️

5 Các câu trả lời

Pakai yang basic, Cleanser, Moisturiser & Sunscreen je pun dah okay. Kalau kulit kusam kena add on more hydration, contohnya mcm hydrating toner atau serum. Cari yg ingredient dia minimal/skin friendly. Saya pakai skincare The Raw., set Barrier Care.

sy masa awal2 trimester hari tu x berani jugak nk pakai skincare. dh masuk 2nd trimester ni try guna mama choice. mula2 pakai mcm biasa je. dah lama2 ni, best pulak rasa kt muka

Yg ada ingredient alkohol, niacinamide atau semua produk yg hilangkan jerawat kena elakkan.

10mo trước

ok..tq❤️

Pencuci muka dgn moisturiser sy guna cetaphil.. tak bagi glowing la cuma tak kering

Saya pakai ainaa skincare ja huhu