nipple tenggelam

Assalamualaikum ibu2..nk tnya,ada ke cara nak timbulkan puting tenggelam(mungkin sbb breast besar).dh cuba dengan nipple sucker,tpi x menjadi sgt..baby pun xmau menyusu badan sebab x jumpa puting susu..dah cuba jgk dgn puting tiruan,sama jgk.baby xmau..sedih,stress sgt x boleh bagi baby menyusu badan.. #firstmom#need help#ttc4years

1 Trả lời

sama sis. sy puting pendek. bby taknak hisap. awal2 aritu stres sgt. stres dgn org skeliling. lani sy pam je bg baby. asal anak aku sehat sudah. org lain apa peduli. kita yg bejaga kalau ank sakit demam. org tahu bunyi je. sis pam je.bg je dgn botol. jgn bg fm. sy tk bg fm.

1y trước

maaf lambat reply. lepas bersalin sis. awal2 masa dlm pantang je buat sb nak bg lubang2 susu terbuka.