kaki kejang n pinggang sakit..

Assalamualaikum ibu2...nak tanye lar, mcmnana nak hilangkan kaki kejang n sakit pinggang ye? Dah 2mlm nie terasa sakitnya..

1 Trả lời

kaki rse kejang mungkin faktor kekurgn kalsium dlm bdn sis atau pon zat vit c . sakit pinggng mmg normL pd mommy preggy . tu xbole nk elak sbb tekanan janin . sis yg kne slesa kn dri time tido . tmbh bntl ke ap ke . cri bntl yg sesuai tok mommy preggy ke tok kurg kn sakit kt pinggng tu . posisi tidur pon kne slesa n btol supye sis lebih slesa .