Awal kehamilan

Assalamualaikum ibu2.. tumpang tanya.. mcmni positif/negatif ye?? Muka kusam.. ari2 rasa penuh..maaf tiada pengalaman.. terima kasih #Ttc3tahun

Awal kehamilan
14 Các câu trả lời

kalau nak double line lebih jelas cuba sis buat time pagi..bgun tidur minum air msak then kencing..time nak kencing tuh basuh dlu miss v then ambil air kencing y tengah2..kalau ikutkan itu positive sbb dua line dah..kalau nak lagi jelas buat time pgi mcm sy bgthu.

ni bkn vitamin c, ni ubat kurus. dah ada isi dlm perut nurse x bg turunkan berat badan takut ada risiko dpt komplikasi. bkn mendoakan ini fakta. pesan sbb peduli. serum vit c boleh pakai cuba cari dkt guardian atau watson

3y trước

😂😂😂

pengalaman sye, period lewat few days. bile check, dpt result mcm ni. tp belum rezeki. xlame tu period. berlaku few times jgk la. alhamdulillah, sekarang bru ade berita gembira. #ttc2years.

Klau ikt kan nampak samar2 tu positif dh..better guna jns upt strip tu lg tepat bacaan kalau awl2..celup wktu pg masa bgn tdr..btw sis jgn buat krja brt2 n jga pemakanan dlu..

Rasanya tu positif sbb nampak 2 line , cuma yg 1 blur.. Haritu saya pun macam ni juga ,cek dkt klinik alhamdulillah positif 😊

jika lewat bbrp hari mungkin line xterang sgt..maybe test lagi lps seminggu 2..moga Ade REZEKI puan...

Positive ni sbb saya pun mula2 check mcm ni . Selang 5 hari check terang . ❤️

mcm positif.. bole test lg lpas 2-3hri ke, if makin terang confirm la tu

cek lg seminggu...insyaAllah ad tu....nmpk samar2

tunggu 4,5 hari da pekat line tu . tahniahhh