hilang kn demam Kuning..

assalamualaikum ibu² smua ..Nak tnya apa tips nak turun kan kuning bby .. dah cuba mcm² ? tapi masi jg atas 200 ..kecian bby balik² kna ccuk Siapa tahu nak guna apa lgi ??

36 Các câu trả lời

Anak Saya pun hampir sebulan cek kuning..da mcm2 Saya Cuba...doktor kata nak cek hatinya..kcian pla aku tgk BBY kena cucuk jarum

Klu baby di bwah lampu biru jgn kerap angkat baby....an kerap bagi susu badan sejam sekali.. Apa2 pon semoga baby cepat sembuh yer..

5y trước

Kerap jg bagi susu ..tpi x juga ..

petua mak saya. - picit anggur n titiskan kedalam mulut baby. - mandikan baby dengan air rebusan kucai. semoga bermanfaat.

Susukan baby. Jgn cuba petua pelik2. Sy bg susu sahaja kuning hilang hr ke18. Sy bg susu lactogen

Mandi kan dye dengan air rebusan inai dan daun belimbing kecik2 tu (tak thu nme belimbing tu)

Bg bf setiap satu jam .. kalau bby tidur kejutkan dia ..

Sy dulu kerapkan bf. Sis pn kena pantang mkn.

Menggunakan youbby . Wsap saya 0183931943

bli rempahan cina tu..skjp jer

Sy amalkan mandi air beras