Keputihan ada warna macam darah

Assalamualaikum/hi ibu2 semua..sy ada keputihan+kotoran@darah kot..bbrapa hari ni perut saya sakit..masa keputihan ni keluar perut saya xsakit..saya risau saya keguguran sbb sblm ni saya keguguran..saya tengah pregnant 9w+#pleasehelp

Keputihan ada warna macam darah
1 Trả lời

Waalaikumsalam. Maaf mommy saya pun kurang arif mengenai keputihan atau kotoran yang keluar. Sebaiknya mommy refer dengan doc dan boleh tunjuk gambar ni pada doc ya. Moga takda apa² yang bahaya berlaku ya. Aamiin

2y trước

tula sis..igt nak ke emergency hsptl hari ni..KK xbuka..sblm ni sy pernah kguguran..sgt takut jadi benda yg sama..😭