HB KURANG

Assalamualaikum ibu² semua...darah sya tak naik² ada yg boleh recommended tak ubat apa yg baik untuk naikkan hb,kandungan sya dah 6 bulan tapi darah tetap dibawah 10

4 Các câu trả lời

Cuba makan suplemen vit c. Kalau nak jawapan cliche misi doktor akan suruh makan buah, buah naga, buah jambu, pisang, delima, sayur hijau bayam sawi kailan carrot bunga kubis.

1y trước

awak makan vitamin c time bila? Kena jarakkan ke dengan ubat zincofer? Saya hb low juga dari awal preggy sampai masuk 7 bulan tak pernah cecah 11.

cuba try minum pati delima yg viral kt tiktok tu. sy dr hb 12 now da 12.8, 3 mggu je sy consume

try ambk sekali dgn vit c..

jarakkan waktu makan dgn ubat

1y trước

dah jarakkan waktu makan ubat tapi tetap tak naik juga