Kitaran haid

Assalamualaikum ibu2 semua, saya nak tanya...ada dak sapa2 yg merancang dgn implan? ada masalah period x menentu dak? Saya before pregnant period selalu sebulan seminggu jaa...kenapa ya lps pasang implan rasa mcm period agak lama...dekat 14hari jugak laa....risau😅😅 ke normal ya?? Tp saya datang bulan awal jugak laa lps bersalin, lps 3 bln ja terus period...awai hampa...😂😂

1 Trả lời

bila pakai alat perancang mmg akan kacau hormon. kalau period lebih 15 hari & berlarutan berbulan2 atau stop sambung berkali2, boleh ke kk utk jumpa doktor. mungkin alat perancang yg kita pakai skrg ni tak sesuai dgn kita.