Baby 24weeks

Assalamualaikum ibu2 semua nk tnyaa ni pengalaman pertama sy pregnant normal ke tiap kali datang klinik misi or doktr tk pernah lagi suruh sy minum air gula pastu doktor blum pernah scan bby sy walhal sy nk tau perkembangan baby sy yela first time kan mestila sy nk tngok bby sy 🥺ke kena minta doktr scan baru dia akan scan ya ?

7 Các câu trả lời

Sis check kk ke?

2y trước

Ada mesin scan ke kat kk tu? Kalau ada minta je la scan hehe. Kalau tempat sy xada. Kena pegi klinik swasta.