Perut mengeras..

Assalamualaikum ibu² semua😊 Ibu² semua sihat? Semoga dipermudahkan segala urusan ya.. Saya nk tanya klu perut sekarang ni kerap mengeras kemudian ada rasa skit² blekang tu normal ka? Sekarang dah masuk 37w 5d.. #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

3 Các câu trả lời

sy 38weeks 4days perut mengeras, sakit bawah perut, sakit belakang pinggang, nak dduk lama tak selesa .. tp tak turun tanda lg.. kdg sakit nyeri senggugut sakit🥲

Wassalam. Normal, tak lama dah tu nak bersalin. Hehe Semoga dipermudahkan proses bersalin nanti ☺️

2y trước

Aamiin.. trima ksih ya sis

sya pn gitu skrg bwa perut sakit tnda2 bersalin ka tue😥