OPK RESULT ( CYCLE 1 )

Assalamualaikum ibu2 semua. Doakan saya Ainul Izziatul bt Shaffiee dikurniakan zuriat tahun 2020 ni. Amin❤️ harap2 saya jmpa wktu subur saya ya. Saya ada masalah period tak teratur?

OPK RESULT ( CYCLE 1 )
17 Các câu trả lời

In shaa allah sis. Saya dulu pun period tak teratur. Tapi jangan cepat putus asa. Usaha selagi boleh dan percaya rezeki tu datang dari Allah. Skrg saya dh 35 mnggu dah. Semoga sis dapat zuriat sebelum 2021. Aamiin

saya hamil anak kedua pun opk. tapi saya buat 3 kali sehari baru jumpa subur. masa buat sehari sekali x jumpa subur pun. . period kering ja terus mula celup opk, pagi ptg jam 2 dan malam jam 8. .

Aaminn inshaAllah..test opk harini tu pun kaler da nmpk terang..cume belum sama terang dgn line cntrol..boleh try bsama mulai harini shingga jumpe waktu subur

4y trước

Baik. Thank you hehe❤️

Pernah tak mengalami keluar darah coklet? Sy pun tringin nak ada zuriat, haid sy pun tak teratur.. Ssh lh nk tahu bila waktu subur..

goodluck ainul. saya pun TTC guna OPK 😍 Alhamdulillah 1Cycle berjaya hamil. Semoga Allah makbulkan doa kita semua.

4y trước

Amin❤️

InshaAllah Amin , Saya pon berOPK macam sis tapi untuk anak yg kedua 😊 . Moga dipermudahkan urusan ya 🤲

InsyaAllah..mudahan2 ada rezeki baby untuk sis tahun ni.. Aaminx3 ya Allah ya mujib

Saya nk tny sllu nya check opk hari ke berapa slps period

4y trước

Ok..tq for sharing

Aamiin, jangan berputus asa sis 😘♥️

Mcm hampir hari subur je tu. Hihi 😍