Klinik kesihatan

Assalamualaikum ibu2 sekalian. Nak tanya, memang normal ke Ade KKM suruh buka buku pink pada kandungan 10-11 weeks? ##ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

8 Các câu trả lời

Macam saya pulak..buka buku pink weeks 8..tu pun weeks 6 dah scan confirm kat swasta..call dan buat KKM untuk buka pink, dia tanya kita bila last tarikh period..lps tu dia kira dan bg date utk appoimtment (bawa ic ibu, kad nikad , bil elektrik)

Yer sis, walaupn sy pnh ada history miscarriage pn nurse ckp 11w baru boleh buka buku pink.. Tp kna walk in dulu utk booking tarikh appointment buku pink tu

normal , sy 9weeks bukak sebab ada asthma dngn pernah operate appendix sblum ni . kalau ada masalah dia akak suruh buka awal sikit . kalau normal 8w-12w

Waalaikumusalam. normal awak. janji buka buku pink sebelum kandungan 12week.

sma sis sya ada sjrh keggurn 2kali ...hrituh gam 10week dpt buka buku pink ...

Ye sis. Sy pun ada history miscarriage dpt date 10w buka buku pink

yer.mmg tu procedure mana2 kk. 8 to 12w.

Yes normal