Dah bersalin 38 weeks 2 hari

Hi semua alhamdulillah saya dah selamat bersalin secara normal anak pertama tanpa induce. Dia nak keluar awal 25/8 padahal due saya 6/9. Saya doakan urusan semua ibu yang membaca dipermudahkan 🩷 saya nak ingatkan nanti kalau dah contraction sakit macam mana sekali pun, paksa diri makan dan minum sebelum masuk labor room sebab meneran sangat memerlukan tenaga 🥰🩷

1 Trả lời

tahniah ibu dan bby, selamat berpantang,due kita sama tp sy belum brsalin lg,moga sy jg blh brsalin sblum due nt amiinn..

10mo trước

Aminnn