Saya risau

Assalamualaikum ibu2. Saya dah masuk 20 minggu tapi kurang rasa gerak baby. Kadang2 tu cuma berdenyut je tu pun sehari sekali. Perut saya kecik tu normal ke? #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

20w baby kecik lagi. baby gerak je tapi gerakan tu halus je, kadang kita yg tak sedar. lagipun ruang dalam rahim tu luas untuk baby berpusing2. perut kecik pun normal je, as long as baby sihat pun dah cukup alhamdulillah.