mimpi!!!

Assalamualaikum ibu2,,, pg td sy bermimpi yg sy keguguran,, janin jatuh masih dlm kantung & cukup sifat.. sy angkt janin tu & rupanya kembar.. sy menangis semahunya & sy sedar dr tido dlm keadaan menangis jgk... sy risau kalau apa2 terjadi pd kandungan sy & sy asyik teringat je pasal mimpi tu.. mintak doa ibu2 ye smoga sy & bayi dlm kandungan sy selamat shgga melahirkan.. terima kasih #17week Maaf karangan panjang

2 Các câu trả lời

Normal sis mimpi bukan2 masa pregnant. Sy pernah mimpi ada nenek tua amik baby sy dlm perut. Tahu2 perut dah kosong. Jangan banyak fikir bukan2 masa pregnant. Baca doa dan surah2 sebelum tido.

Sy pernah mimpi mcm tu sis...menangis teruk sgt2...sedar sy mmg hidung muka semua merah...suami tnya kenapa nangis...sy gtaw la mimpi ank kluar dlm kantung...msa tu sy bleding sama...